Levelező feladatok

Kedves Hallgatók!

 

Alább tölthetők le a feladatok:

MOD1: Nyílt hőszivattyús rendszer hidraulikai viszonyainak szimulációja feladat1_lev_2024.pdf

MOD2: Kútcsoport permanens modellezése feladat2_lev_2024.pdf hw2_input_data.zip

MOD3: Mélygarázs talajvízvisszaduzzasztó hatásának permanens és nem permanens szimulációja feladat3_lev_2024.pdf

MOD4: Póbaszivattyúzás nem permanens modellezése feladat4_lev_2024.pdf assign4_data.xlsx

MOD5: A Tóth-féle egységmedence szimulációja - tradícionális és nem konvencionális peremfeltételek mellett feladat5_lev_2024.pdf

MOD6: Szennyezett terület kármentesítésének szimulációja feladat6_lev_2024.pdf


Leadási határidő: 2024. május 13.

Leradandó: minden feladatkiírásban részletezve, de alapvetően 1 db PDF dokumentum, ami bemutatja a feladatot és a megoldást és az összes adatállomány

Azt, hogy hogyan tudjátok elküldeni az állományokat, kérem olvassátok el ennek a lapnak az alján!

Minden feladatra érvényes, hogy

  • az adatok egy reális adattartományból szabadon választhatóan, de egymással összhangban felvehetőek
  • az esetlegesen vagy akarattal hiányzó adatok (pl. terepszint) tetszőlegesen egy reális tartományban felvehetőek
  • van beadandó PDF és ZIP-pel tömörített adatállomány 
  • a modell adatait tartalmazó könyvtár is leadadó tömörítve. Fájlnév: Neptunkód_NÉV_FELADATSZÁM_2024.ZIP (Pl. ZFHSSM_KovacsBalazs_4_2024.zip)
  • a feladatokat vagy a hozzá vezető linket a processing.modflow]gmail.com címre kérem küldeni (ha olyan linket küldtök, ami lejár, akkor kérek egy jelzést a modflow@gmail.comra is!)
  • minden feladat beküldéséről és letöltéséről visszaigazoló e-mailt kaptok - az a feladat van beadva, amiről visszaigazolással rendelkezztek! 

Az aláírás megadásának feltétele a feladatok leadása, a vizsgajegy megszerzése érdekében az önálló modellezési feladat megoldása szükséges. A vizsga jelenléti vagy online módon is letehető!

Az állományok elküldése: Mivel néhányotoknak lehet problémája az elküldéssel, ezért itt adok erre öteteket. Nagy terjedelmű állományokról van szó, ezért felléphetnek gondok.

Gmail: A Gmail rendszere nem engedi végrehajtható állományok (*.exe, *.bat, stb.) küldését, sőt ha ezt módosítjuk, mondjuk *.ex_-re vagy *.ba_-ra  átnevezéssel, azt sem. Megoldás: a csomagolt állományba a bat kiterjesztésű fájlokat ne tömörítsük bele, vagy a tömörített állományokból azokat utólag töröljük. ilyen módon már küldhető az állomány.

Mammutmail: A mammutmaillel 400 MB méretig minden küldhető. Kéretik előbb összecsomagolni aztán egyben és nem darabonként küldeni. Ha nagyobb, akkor több darabban kell küldeni vagy ott a wetransfer! Honlap: www.mammtutmail.com

WeTransfer: A Wetransferrel azt hiszem 1.8GB méretig minden küldhető. kéretik előbb összecsomagolni aztán egyben és nem darabonként küldeni.  Honlap: www.wetransfer.com

Felhő tárhelyek: Akinek úgy tetszik, az tegye fel a  Dropbox-ába, a Drive-ra az állományt csomagolva és küldjön linket! Fontos: A linket bárki számára letölthető módon kell megosztani, nem elegendő, hogy csak a címzett e-mail címéről elérhető. A korlátozott elérhetőségű állományokkal - ha azokat nem lehet letölteni - tovább nem foglalkozom!

Viszont: Mindenkinek ha letöltöttem vagy megkaptam küldök rövid visszaigazolást, így biztosak lehettek abban, hogy megkaptam, átvettem!