Házifeladatok leadása

2020.04.17.

Kedves Hallgatók!

A következőken olvashatjátok azt, hogy hogyan tudjátok leadni a házi feladatokat ebben az évben! Fontos, hogy betartsátok ezeket, mert csak így tudom értékelni a munkátokat! Köszönöm az együttműködéseteket!

Kedves Hallgatók!

A következőken olvashatjátok azt, hogy hogyan tudjátok leadni a házi feladatokat ebben az évben! Fontos, hogy betartsátok ezeket, mert csak így tudom értékelni a munkátokat! Köszönöm az együttműködéseteket!

A végzős hallgatók részére az aláírás megadására a határidőm 2020. május 2. ezért kérlek benneteket ha idén akartok végezni, hogy legkésőbb 2020. április 29-éig adjátok le a feladataitaokat. Aki nem kapott aláírást, annak a pótléási határidő 2020. május 22.

A nem végzős hallgatók részére a dékáni még nem adott határidőket, próbálok informálódni és ha felszáll a fehér füst, jelzem felétek.

A házifeladatok leadásának szabályai:

1. A házifeladatokat vagy a letöltési linkeket a PROCESSINGMODFLOW@GMAIL.COM címre kell elküldeni !!!

2. Ez az e-mail nem levelezési cím, hanem csak a feladatok leadására szolgál, ne várjatok erről a címről válaszokat tőlem! Amenniyben biztosra akartok menni jelezzétek privát levélben a normál címemre, hogy küldtetek feldatokat. De rendszeresen nézni fogom!

3. Minden más címre küldött házifeladat (akár a rendes e-mail címemre is) nem leadott kategüóriába tartozik!

4. A házifeladatokat külön-külön, egyesével küldjétek el! minden HF egy tömörített állomány legyen (nem kívánok állományokat egyenként letölteni) jelszó és mindenféle védelem nélkül! kérem használjatok értelmes állományneveket pl HFx_NeptunKód.zip or rar. Ezzel kibontás után egymás mellé kerülnek a feladataitaok, nem fog elveszni egy sem!

5. Ha levelet küldtök adjatok értelems tárgyat a lavélnek pl.  HF A_Te_Neved(NeptunKód)

6. HA a levelezőrendszeretek nem enged végrehajtható állományt küldeni (*.exe, *.bat, etc.) cseréljetek a kiterjesztésben ki egy karaktert pl.  ex_ vagy exx, ba_ vagy bax, ez általában segít. Kérem ne töröljétek ezeket az állományokat, néha hasznos információt tartalmaz nekem.

7. Ha linket küldtök semmiképpen se használjatok időkorlátos alkalmazást (Mammutmail, Wetransfer, stb.) hanem használjatok Google drive megosztható linket  ami hosszabb ideig (szemester vége) megőrzi az állományokat. Ha megosztotok egy linket akkor is minden link egy egy tömörített állomáyntra mutasson házi feldatonként (egy értelmes névvel pl. HF_NeptunKód.zip vagy rar)

Bocs ha bonyolult voltam, de a végén nem akarok HF.zip nevű állományok százaival kűzdeni és keresgélni, hogy melyik kié. El tudjátok képzelni, hogy mekkora kedvvel és lelkesedéssel állok majd neki azután az átnézésüknek :_)

Előre is köszönöm, aki kész van küldheti bármikor, legfeljebb hamarabb lesz aláírása, üdv
Balazs

vissza